De stranden in Rusland deze zomer 2017

Welkom op de intourist, de toonaangevende website voor vakanties op Russische stranden en het voorstellen van informatie voor alle resorts en plaatsen op de hele Russische Zwarte Zeekust.

Zuid-Rusland zeer getalenteerd met een algemeen gunstig klimaat dat een van de beste kenmerken van het land is. U kunt genieten van vier mooie en tedere seizoenen in Rusland. Prachtige bloeiende lente, droog en warm Zomer, lange en aangename herfst met de veelkleurige bossen en zachte Winter. Het warme en aangename klimaat en de locatie geven een uitstekende groeiconditie voor een verscheidenheid aan groenten, kruiden en fruit. Rusische keuken is bekend om de diversiteit en kwaliteit van zuivelproducten en de verscheidenheid van Rusland-wijnen.

De Russische Zwarte Zee kust geniet van een mild en aangenaam klimaat. De kust is lang 600 km en bevat duizenden stranden, allemaal mooi en uniek. De Russische Zwarte Zee kust wordt gewassen door de Zwarte Zee, een prachtig strand, rustige en veilige zee, helder water en gezonde lucht, fijn gouden zand en natuurlijke duinen, mineraalwaterveren, blauwe vlagwinnende resorts, vakantieparken en campings. De Zwarte Zee heeft een grote magische kracht, dus als je het eens bezoekt, zal je zeker weer terugkomen. De gemiddelde lucht temperatuur in de zomer resorts is ongeveer 29 ° C, water temperatuur 26 ° C.

De twee internationale luchthavens Anapa en Krasnodar verbinden de Russische Rivièra naar de wereld.

U kunt alle soorten reis en accommodatie reserveren door uw speciale verzoeken en het doel van uw vakantie en verblijf. We kunnen voorzichtig zijn met al uw behoeften voor uw familiereis, voor jongeren, voor een rustige rust om in dergelijke rustige hotels te verblijven, of voor mensen die van amusement, reizen of sport houden. Een deel van onze perfecte service is om aankomst- en vertrekoverdrachten aan te bieden.

Voor uw kinderen kunt u een geweldig uitstekend aantal diensten, we organiseren veel interessante sportcompetities en spellen. De resorts bieden Aqua parken met veel spellen, attracties en verrassingen voor de kinderen.
Anapa is beroemd om zijn archeologische vondsten, alleen daar zult u kerken en tempels zien die samenkomen omringd door oude gebouwen en charmante steenachtige straten, de oude stad Gorgippia

De Russische kustplaatsen zijn populair en veel dorpen die direct aan het strand liggen, bieden de beste mogelijkheid voor een landelijk toerisme. Bezoek een uniek Russisch dorp met een bezoek aan een oud Russisch huis, proef de oude speciale nationale gerechten die persoonlijk voor u gemaakt zijn. Maak interessante bezoeken aan etnografische plaatsen met wijnproeven, nationale gerechten en kunst.

Golf is een relatief nieuwe sport in Rusland, drie van de golfprojecten bevinden zich in de nog ongerepte prachtige kuststreek, ten noorden van Anapa.
Russische Jagen is een van de beste bestemmingen ter wereld. Wij bieden allerlei vissen van vliegvissen, grove vissen, wildvissen, trollen, rockvissen, strandvissen en duiken. Vogels kijken is een activiteit die een plezier en stilte geeft met het actief zoeken naar een interessante soort of gewoon genieten van de vogels in de prachtige tuinen.

Voor de mensen die graag in een casino willen spelen en liever veel plezier hebben tijdens de vakantie, bieden wij al deze diensten aan.

Jachttoerisme in Rusland is een spannende ervaring die de vakantiegangers moeten proberen.

De genezende Russische minerale bronnen, de modderbronnen langs de Zwarte Zeekust en de moderne goed uitgeruste wellnesscentra in de hotels zullen alle zorg voor de gezondheid verzorgen, waardoor u uitstekende mogelijkheden biedt voor een effectieve behandeling van ziekten en ook een unieke sfeer voor een aangenaam en ontspannend Spa vakantie.

Wij bieden de beste keuzes van hotels in Sunny Beach Anapa en vele andere plaatsen aan de Russische Zwarte Zeekust.

Wij bieden de volgende diensten aan:

Hotel reserveringen
Wellness faciliteiten
Toeristische transfers
VIP accommodatie en een speciale VIP-service
Congres Toerisme
Kerst en Nieuwjaar evenementen
Speciale groetdiensten
excursies
Al onze zorg en speciale aandacht en diensten zorgen ervoor dat u een belangrijk en gelukkig voelt.

Welkom

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.