Strande i Rusland i sommer 2017

Velkommen til intourist, den førende hjemmeside for ferie på russiske strande og foreslår en information for alle resorts og steder på hele den Russiske Sortehavskyst.

Syd for Rusland højt talentfulde med et generelt gunstigt klima, der er et af landets bedste funktioner. Du kan nyde fire dejlige og sæsoner i Rusland. Smuk blomstrende forår, tør og varm Sommer, lang og behagelig Efterår med de mange farvede skove og mild vinter. Det varme og behagelige klima og beliggenhed giver gode vækstbetingelser for en række grøntsager, urter og frugter. Rusisk køkken er kendt for mangfoldigheden og kvaliteten af ​​mejeriprodukter og sorten af ​​russiske vine.

Den russiske sortehavskyst har et mildt og behageligt klima. Dens seaside er lang 600 km og omfatter tusindvis af strande, alle smukke og unikke. Den Russiske Sortehavskyst er vasket af Sortehavet, en fantastisk strækning af strande, roligt og sikkert hav, klart vand og sund luft, fint gyldent sand og naturlige klitter, mineralvandskilder, blå flagvindingsbyer, feriebyer og campingpladser. Sortehavet har en stor magisk kraft, så hvis du besøger den en gang, vil du sikkert være tilbage igen. Gennemsnitlig lufttemperatur i sommerferien er ca. 29 ° C, vandtemperatur 26 ° C.

De to internationale lufthavne Anapa og Krasnodar forbinder den russiske riviera med verden.

Du kan reservere alle former for rejser og indkvartering på grund af dine specielle ønsker og formålet med din ferie og ophold. Vi kan sørge for at dække alle dine behov for din familie tur, for unge mennesker, for en rolig hvile at bo i sådanne ganske hoteller, eller for folk der kan lide underholdning, rejser eller sport. En del af vores perfekte service er at byde på ankomst og afrejse.

For dine børn kan du få et fantastisk fremragende antal tjenester, vi arrangerer mange interessante sports konkurrencer og spil. Resortene tilbyder Aqua Parker med mange spil, attraktioner og overraskelser for børnene.
Anapa er berømt for sine arkæologiske fund, kun der vil du se kirker og templer, der er samlet sammen omgivet af gamle bygninger og charmerende stenrige gader den gamle by Gorgippia

De russiske kystområder er populære, og mange landsbyer, der ligger lige på stranden, giver den bedste mulighed for turisme i landdistrikterne. Besøg en unik russisk landsby med besøg i et gammelt russisk hus, smag de gamle specielle nationale retter lavet personligt til dig. Lav interessante besøg på etnografiske steder med vinsmagning, national mad og kunst.

Golf er en forholdsvis ny sport i Rusland, og tre af golfprojekter er placeret i det endnu uspolerede smukke kystområde, nord for Anapa by.
Russisk jagt er et af de bedste destinationer i verden. Vi tilbyder alle former for fiskeri fra fluefiskeri, groft fiskeri, spil fiskeri, trolling, rockfiskeri, strandfiskeri og dykning. Fuglekigning er en aktivitet, der giver en fornøjelse og ro med aktivt at søge en interessant art eller bare nyde fuglene i de smukke haver.

For de mennesker der kan lide at spille i et kasino og foretrækker at have mange underholdning i løbet af ferien, tilbyder vi al denne service.

Yacht turisme i Rusland er en spændende oplevelse, som de feriegæster skal prøve.

Den helbredende russiske mineralfjedre, mudderkilderne langs Sortehavskysten og de moderne veludstyrede wellnesscentre i hotellerne vil dække hele sundheden og give gode muligheder for effektiv behandling af sygdomme og også enestående atmosfære for en dejlig og afslappende ferie. Spa ferie.

Vi tilbyder de bedste valg af hoteller i Sunny Beach Anapa og mange andre steder på den russiske sortehavskyst.

Vi tilbyder følgende tjenester:

Hotel reservationer
Wellness faciliteter
Turist overførsler
VIP-indkvartering og særlige VIP-tjenester
Kongres turisme
Jul og nytår arrangementer
Særlige hilsenstjenester
Udflugter
Al vores omsorg og særlig opmærksomhed og service vil få dig til at føle dig vigtig og glad.

Velkommen

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.