Strendene i Russland i sommer 2017

Velkommen til intourist, den ledende nettsiden for ferier på russiske strender og foreslå en informasjon for alle skianlegg og steder på hele Russlands Svartehavskyst.

Sør for Russland svært talentfull med et generelt gunstig klima som er et av landets beste funksjoner. Du kan nyte fire vakre og sene årstider i Russland. Vakkert blomstrende vår, tørr og varm Sommer, lang og behagelig høst med de mange fargerike skogene og mild vinter. Det varme og behagelige klimaet og stedet gir gode vekstforhold for en rekke grønnsaker, urter og frukt. Rusisk mat er kjent for mangfoldet og kvaliteten på meieriprodukter og forskjellige russiske viner.

Den russiske Svartehavskysten har et mildt og behagelig klima. Kystlinjen er lang 600 km og inkluderer tusenvis av strender, alle vakre og unike. Den russiske Svartehavskysten er vasket av Svartehavet, en fantastisk strekning av strender, rolig og trygt hav, klart vann og sunn luft, fin gyllen sand og naturlige sanddyner, mineralvannskilder, blått flagrende vinnende feriesteder, feriebyer og campingplasser. Svartehavet har en stor magisk kraft, så hvis du besøker den en gang, vil du sikkert være tilbake igjen. Gjennomsnittlig lufttemperatur i sommerferiestedene er omtrent 29 ° C, vanntemperatur 26 ° C.

De to internasjonale flyplassene i Anapa og Krasnodar forbinder den russiske rivieraen med verden.

Du kan reservere all slags reise og overnatting på grunn av dine spesielle ønsker og formålet med ferien og oppholdet. Vi kan ta vare på alle dine behov for din familie tur, for unge mennesker, for en rolig hvile for å bo i slike ganske hoteller, eller for folk som liker underholdning, reise eller sport. En del av vår perfekte service er å tilby ankomst- og avgangstransport.

For barna dine kan du få et glimrende utmerkede antall tjenester, vi arrangerer mange interessante sportskonkurranser og spill. Feriestedene tilbyr Aqua parker med mange spill, attraksjoner og overraskelser for barna.
Anapa er kjent for sine arkeologiske funn, bare der vil du se kirker og templer, som er samlet sammen omgitt av gamle bygninger og sjarmerende steinete gater den gamle byen Gorgippia

Den russiske kystbyen er populær, og mange landsbyer som ligger rett på stranden, gir den beste muligheten for landlig turisme. Besøk en unik russisk landsby med besøk til et gammelt russisk hus, smake på de gamle spesielle nasjonale rettene som er laget for deg personlig. Gjør interessante besøk til etnografiske steder med vinsmaking, nasjonal mat og kunst.

Golf er en relativt ny sport i Russland, tre av golfprosjektene ligger i det ennå uberørte vakre kystområdet, nord for Anapa-byen.
Russisk jakt er en av de beste destinasjonene i verden. Vi tilbyr all slags fiske fra fluefiske, grovfiske, viltfiske, trolling, fjellfiske, strandfiske og dykking. Fugletitting er en aktivitet som gir en glede og stillhet ved aktivt å søke en interessant art eller bare nyte fuglene i de vakre hagene.

For de som liker å spille på et kasino og foretrekker å ha mange underholdning under ferien, tilbyr vi all denne tjenesten.

Yacht turisme i Russland er en spennende opplevelse som ferierende bør prøve.

De kurative russiske mineralfjærene, leirekildene langs Sortehavskysten og de moderne velutstyrte velværesentrene i hotellene vil dekke all omsorg for helsen, gi gode muligheter for effektiv behandling av sykdommer og også unik atmosfære for en hyggelig og avslappende Spa ferie.

Vi tilbyr de beste valgene av hoteller i Sunny Beach Anapa og mange andre steder på den russiske Svartehavskysten.

Vi tilbyr følgende tjenester:

Hotellreservasjoner
Wellness fasiliteter
Turisttransport
VIP-overnatting og spesielle VIP-tjenester
Kongress turisme
Jul og nyttår arrangementer
Spesielle hilsenstjenester
utflukter
All vår omsorg og spesiell oppmerksomhet og tjenester vil få deg til å føle deg som en viktig og glad.

Velkommen

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.