Stränderna i Ryssland i sommar 2017

Välkommen till Intourist, den ledande webbplatsen för semester på ryska stränder och föreslår en information för alla orter och platser på hela den ryska Svarta havskusten.

Sydvästra Ryssland är mycket begåvad med ett generellt gynnsamt klimat som är ett av landets bästa egenskaper. Du kan njuta av fyra underbara och ömma årstider i Ryssland. Vacker blommande vår, torr och varm Sommar, lång och trevlig Höst med de mångfärgade skogarna och mild vinter. Det varma och trevliga klimatet och läget ger en utmärkt tillväxt för olika grönsaker, örter och frukter. Ryska köket är noterat för mångfald och kvalitet på mejeriprodukter och olika Rysslands viner.

Den ryska Svarta havskusten har ett mildt och behagligt klimat. Dess kust är lång 600 km och innehåller tusentals stränder, alla vackra och unika. Den ryska Svarta havskusten tvättas av Svarta havet, en underbar sträcka av stränder, lugnt och säkert hav, klart vatten och frisk luft, fin gyllene sand och naturliga sanddyner, mineralvattenfjädrar, blått flaggande vindorter, semesterbyar och campingplatser. Svarta havet har en stor magisk kraft, så om du besöker den en gång kommer du säkert tillbaka igen. Genomsnittlig lufttemperatur i sommarorterna är ca 29 ° C, vattentemperatur 26 ° C.

De två internationella flygplatserna Anapa och Krasnodar förbinder den ryska rivieraen med världen.

Du kan boka alla typer av resor och boende på grund av dina speciella önskemål och syftet med din semester och vistelse. Vi kan ta hand om alla dina behov för din familjesemester, för ungdomar, för en lugn vila att bo i sådana hotell, eller för personer som gillar underhållning, resor eller sport. En del av vår perfekta service är att erbjuda ankomst- och avgångstransfer.

För dina barn kan du få ett utmärkt utmärkt antal tjänster, vi organiserar många intressanta sportkonkurrenser och spel. Skidorterna erbjuder Aqua Parker med många spel, attraktioner och överraskningar för barnen.
Anapa är känt för sina arkeologiska fynd, bara där ser du kyrkor och tempel, som samlas ihop omgiven av gamla byggnader och charmiga steniga gator den antika staden Gorgippia

De ryska kustorterna är populära och många byar som ligger rakt på stranden erbjuder den bästa möjligheten för landsbygdsturism. Besök en unik rysk by med besök på ett gammalt ryskt hus, smaka på de gamla speciella nationella rätterna som personligen skapats för dig. Gör intressanta besök på etnografiska platser med vinprovning, nationell mat och konst.

Golf är en relativt ny sport i Ryssland, tre av golfprojekten ligger i det ännu orörda vackra kustområdet, norr om Anapa stad.
Rysk jakt är en av de bästa destinationerna i världen. Vi erbjuder alla typer av fiske från flugfiske, grovfiske, viltfiske, trolling, rockfiske, strandfiske och dykning. Fågelskådning är en aktivitet som ger ett nöje och tystnad genom att aktivt söka en intressant art eller bara njuta av fåglarna i de vackra trädgårdarna.

För de som gillar att spela på ett kasino och föredrar att ha många underhållningar under semestern, erbjuder vi all denna service.

Yacht turism i Ryssland är en spännande upplevelse som semesterfirare bör försöka.

De härdande ryska mineralfjädrarna, lera källor längs Svarta havskusten och de moderna välutrustade hälsocenteren på hotellen kommer att täcka all vård för hälsan, vilket ger utmärkta möjligheter till effektiv sjukdomsbehandling och unik atmosfär för en trevlig och avslappnande spa semester.

Vi erbjuder de bästa valen av hotell i Sunny Beach Anapa och många andra platser på den ryska Svarta havet kusten.

Vi erbjuder följande tjänster:

Hotellbokningar
Wellness faciliteter
Turistöverföringar
VIP boende och speciella VIP-tjänster
Kongress turism
Jul och nyårshändelser
Särskilda hälsningstjänster
utflykter
All vår vård och speciell uppmärksamhet och service gör att du känner dig viktig och glad.

Välkommen

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.