Venäjän rannat tänä kesänä 2017

Tervetuloa inuristille, joka on Venäjän rantojen johtava verkkosivusto ja joka ehdottaa tietoa kaikista lomakohteista ja paikoista koko Venäjän Mustanmeren rannikolla.

Venäjän eteläpuolella on erittäin lahjakas ja yleisesti ottaen suotuisa ilmapiiri, joka on yksi maan parhaista piirteistä. Voit nauttia neljästä ihastuttavasta ja lempeästä vuodenaikakaudesta Venäjällä. Kaunis kukkiva kevät, kuiva ja kuuma Kesä, pitkä ja miellyttävä syksy moniväristen metsien ja lievän talven kanssa. Lämmin ja miellyttävä ilmasto ja sijainti antavat erinomaiset kasvumahdollisuudet erilaisille vihanneksille, yrtteille ja hedelmille. Venäjän ruokaa on tunnettu maitotuotteiden monipuolisuudesta ja laadusta sekä Venäjän erilaisista viineistä.

Venäjän Mustanmeren rannikolla on miellyttävä ja miellyttävä ilmasto. Sen merenranta on pitkä 600 km ja sisältää tuhansia rantoja, jotka kaikki ovat kauniita ja ainutlaatuisia. Venäjän Mustanmeren rannikkoa pestään Mustanmeren rannalla, ihastuttavilla rannoilla, rauhallisella ja turvallisella merellä, kirkasta vettä ja terveellistä ilmaa, hienoa kultaista hiekkaa ja luonnon dyynit, kivennäisvesijouset, siniligien voittavat lomakohteet, lomakylät ja leirintäalueet. Mustalla merellä on suuri maaginen voima, joten jos vierailet sen jälkeen, kun olet varmasti takaisin. Keskimääräinen lämpötila kesällä on noin 29 ° C, veden lämpötila 26 ° C.

Anapan ja Krasnodarin kaksi kansainvälistä lentokenttää yhdistävät Venäjän Rivieran maailmaan.

Voit varata kaikenlaisia ​​matkoja ja majoitusta erityisten pyyntöjen ja lomasi ja oleskelusi vuoksi. Voimme huolehtia kattavasta tarpeidesi mukaisesta perhevierailusta, nuorille, rauhallisen lepoajan pysymiseen niin hyvin hotelleihin tai ihmisiin, jotka pitävät viihdemaailmasta, matkasta tai urheilusta. Osa täydellisestä palvelusta on tarjota saapumis- ja lähtösiirtoja.

Lapsesi voit saada erinomaisen määrän palveluja, järjestämme paljon mielenkiintoisia urheilukilpailuja ja pelejä. Lomakeskuksissa on tarjolla vesipuistoja, joissa on paljon pelejä, nähtävyyksiä ja yllätyksiä lapsille.
Anapa on kuuluisa arkeologisista löytöistään, vain sinne näet kirkot ja temppelit, jotka kootaan yhteen vanhojen rakennusten ja viehättävien kivikaivojen ympärillä antiikin Gorgippian kaupungin

Venäläiset rannikkoalueet ovat suosittuja ja monet kylät, jotka sijaitsevat suoraan rannalla, tarjoavat parhaan mahdollisuuden maaseutumatkailulle. Käy ainutlaatuisessa Venäjän kylässä, jossa käydään vanhassa venäläisessä talossa, maistele vanhoja erikoisia kansallisia ruokia, jotka on tehty sinulle henkilökohtaisesti. Tee mielenkiintoisia vierailuja etnografisissa paikoissa viininmaisteluun, kansallisiin ruokiin ja taiteisiin.

Golf on suhteellisen uusi urheilusuunnitelma Venäjällä, kolme golfprojektia sijaitsee vielä turmeltumattomalla kauniilla rannikkoalueella Anapa-kaupungin pohjoispuolella.
Venäjän metsästys on yksi maailman parhaista kohteista. Tarjoamme kaikenlaista kalastusta perhokalastuksesta, karkeasta kalastuksesta, riistalastuksesta, uisteluista, kalastuksesta, rannalla kalastuksesta ja sukelluksesta. Lintujen tarkkailu on toimintaa, joka antaa ilo ja hiljaisuuden etsimällä aktiivisesti mielenkiintoista lajia tai vain nauttia linnuista kauniissa puutarhassa.

Niille ihmisistä, jotka haluavat pelata kasinoon ja mieluummin harrastelevat lomasi aikana, tarjoamme kaiken tämän palvelun.

Venematkailu Venäjällä on jännittävä kokemus, jonka lomien tulisi yrittää.

Venäläisiä mineraalilähteitä, mudilähteitä Mustanmeren rannikolla ja nykyaikaiset ja hyvin varustetut hyvinvointikeskukset kattavat kaikki terveyden hoidon, tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet sairauksien tehokkaaseen hoitoon ja ainutlaatuisen ilmapiirin mukavaan ja rentouttavaan Kylpylä loma.

Tarjoamme parhaat hotellit Sunny Beach Anapa ja monia muita paikkoja Venäjän Musta meren rannikolla.

Tarjoamme seuraavia palveluja:

Hotelli varaukset
Wellness-palvelut
Matkailunsiirrot
VIP-majoitus ja VIP-palvelut
Kongressimatkailu
Joulun ja uudenvuoden tapahtumia
Erityiset tervehdyspalvelut
retket
Kaikki hoitomme ja erityinen huomio ja palvelut tekevät sinusta tuntuu tärkeältä ja onnelliselta.

Tervetuloa

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.